Axier.se

För bättre aktieaffärer

Annonsera på Axier.se

Kontakta oss för mer information och bokning

Annonsera och nå en av Sveriges bästa målgrupper.

newsletter

Mediaplan

Banner
468x60 pixlar

Stortavla
140x350 pixlar

Superbanner
470x240 pixlar

Textbox
470x120 pixlar

Textlänkar

Begär prislista!
Specifikationer: Begär separat lista!

Om webbplatsen

Framgångsrik aktiehandel bygger på tillförlitliga analyser. Axier.se erbjuder olika aktieanalystjänster varav två baseras på fullständigt unika och egenutvecklade modeller.
Vårt analysarkiv växer med minst 35 analyser per vecka med en blandning av tekniska analyser, fundamentala analyser, insideranalyser och statistisk analys. Vi bevakar idag de flesta stora men även en mängd mindre aktier. Detta gör oss fullständigt unika på marknaden där det finns få aktörer som kan mäta sig med Axier.se såväl avseende volym som bred.

För de som är intresserade av teknisk analys presenterar vi varje dag en helt kostnadsfri analys över en aktie som i våra ögon ser lite extra intressant ut.

Läs mer om Axietipset nedan.
 

Vårt morgonbrev Axietipset

Alla medlemmar på Axier.se får ett helt kostnadsfritt morgonmail innehållande dagens agenda samt ett extra intressant "case". Prenumeranter får ett speciellt välmatat morgonmail med ytterligare analys. Vi når 1,800 mottagare varje morgon


 

Vårt veckobrev Axplocket

Axplocket är ett återkommande veckomail som når 34,300 aktieintresserade personer runt om i världen.Utgångspunkten för Axplocket är de hos Axier.se presenterade analyserna inom de olika tjänsterna. Maillistan rensas kontinuerligt från döda mailadresser.
 

Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax23.815443
HangSeng220.629219
OMX Stockholm 30-13.42242
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!