Axier.se

För bättre aktieaffärer

MoreBanker - Ta ett billigt lån och få pengarna direkt

Ibland kan lönen kännas alltför långt borta, och särskilt om man har plötsliga utgifter som måste släckas. Om man för en eller annan anledning är i behov av pengar just nu och är väl medveten om att man har en god nog ekonomi för att betala tillbaka pengarna så kan det gynna en att ta ett lån. Beroende på vilket sorts lån man väljer kan man sedan välja att använda pengarna till vad man vill så länge man betalar tillbaka inom återbetalningstiden. Billiga lån finns närmare än man kanske tror, och nedan ska vi tala mer om vad som är bra att tänka på innan en ansökan om ett lån skickas in.

Bör jag låna hos banken eller online?

Det största skälet till varför många av oss svenskar fortfarande lånar pengar genom banken är just för att räntorna är ganska låga. Olyckligtvis nog kommer dock dessa lån med ganska höga krav på inkomst, en lång låneprocess, långa väntetider och mindre frihet gällande vad man får använda de lånade pengarna till. Om man istället vänder sig till en långivare online kan man vanligtvis vara säker på att få en mycket kort låneprocess och att få sina pengar utbetalda ibland redan samma dag som ansökan skickades in.

Privatlån som tas från långivare online kan dessutom i princip alltid användas till precis det som man själv vill. Långivaren lägger sig inte i vad pengarna går till, utan det är helt upp till en själv att bestämma. De lite högre räntorna kan därför vara väl värt besväret med tanke på de många fördelarna som man får tack vare lån online.

Har jag tillåtelse att ta ett lån?

Det finns diverse krav som man måste uppfylla för att få lov att ta ett lån, men såsom tidigare nämnt är dessa krav ofta inte jättestränga om man lånar av en långivare online. De kan variera smått från långivare till långivare, men några vanligt förekommande exempel är att man måste vara minst 18 år för att få ta ett lån, ha en fast inkomst, vara folkbokförd i Sverige och inte sitta fast hos Kronofogden. Det är inte omöjligt att hitta långivare som lånar ut pengar till en trots att man har betalningsanmärkningar, men detta bör man undvika. Om man redan har en betalningsanmärkning är det bättre att betala av skulderna innan man drar på sig ett nytt lån. 

Hur hittar jag det bästa lånet?

Jämförelsetjänsten MoreBanker ser till så att det blir riktigt enkelt att hitta ett lån som passar en. De jämför en lång rad olika långivare och listar de allra bästa så att man snabbt ska få en lättsmält översikt av de bästa långivarna på marknaden. Därifrån gäller det bara att klicka sig in på den långivaren som passar ens individuella behov och ansöka om ett lån. De flesta långivare är utomordentligt forta på att svara på ens ansökan, så det lånade beloppet är inte långt borta om man ansöker omedelbart.

Kommentarer
Namn:
E-post:
Kommentar:
 
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax236.413466
HangSeng348.528594
OMX Stockholm 300.41672
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!