Axier.se

För bättre aktieaffärer

Spara genom att anlita en redovisningsbyrå

Småföretagare är vana med att göra det mesta själva och det inkluderar bokföringen. Trots att du kanske har blivit riktigt bra på finns det många anledningar till att anlita en redovisningsbyrå. Det kan både spara pengar och tid som du kan lägga på något annat.

Egenföretagare kan spendera flera timmar i veckan på bokföringen och på att göra olika kalkyler. I genomsnitt tar det fem timmar i veckan att sköta den löpande bokföringen och mer när det är dags för årsavslut eller deklarationstider. För nya företagare kan det ta mycket mer tid än så, eftersom det är en hel del att sätta sig in i och lätt att göra fel.

Moderna hjälpmedel

Många företagare väljer att använda sig av Bokoredo redovisningsbyrå som erbjuder modern, digital och platsoberoende ekonomisk hjälp från auktoriserade redovisningskonsulter. Bokföringen sker digitalt och företagare skickar in material genom en app eller mail. Det sparar mycket tid eftersom man inte själv behöver sitta och katalogisera, räkna och sammanställa. Tiden som blir över kan du istället spendera på saker som får ditt företag att växa.

Även om tjänsten är platsoberoende får varje företag en personlig redovisningskonsult. Varje månad skickas det en rapport som visar bolagets ekonomiska status. Redovisningskonsulten ger alltid en kommentar om vad siffrorna visar och du kan ta del av flera andra sammanställningar. Vill du hellre slippa rapporter helt går det också, för Bokoredo berättar vad som har deklarerats och hur mycket företaget ska betala i skatter och moms. Det är egentligen allt du behöver veta.

Rätt avdrag och datum

Det finns många utmaningar när man gör sin löpande bokföring och det smyger sig lätt in fel. Inte minst för att skattereglerna kan ändra sig från år till år. När det blir fel kan det bli dyrt, speciellt om du missar viktiga datum och får betala onödiga påminnelseavgifter. Det är även vanligt att företagare inte känner till alla avdrag som de har rätt till. En redovisningskonsult ser till att allt blir rätt från början, att alla avdrag används och att allt skickas in i tid

Priseffektiva lösningar

Småföretagare tänker ofta att det kostar för mycket att anlita en redovisningskonsult, men Bokoredo kan hålla kostnaderna nere på grund av deras tjänster är digitala. Många saker är automatiserade och därför kostar det inte lika mycket som hos en traditionell redovisningsbyrå.

Det smidigaste med Bokoredos tjänster är att de kan skräddarsys för att passa företaget. När ditt företag växer kan du utvidga tjänsterna och lägga till saker som löneadministration. Om du istället måste dra ner på kostnaderna under en period kan du skala ner tjänsterna som du använder eller välja att göra bokföringen själv eftersom det inte finns någon uppsägningstid.

Kommentarer
Hej,

Bra artikel.

mvh
Skrivet av: Karl Emilsson | 2020-07-13 11:48:16 | 
Namn:
E-post:
Kommentar:
 
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax112.413342
HangSeng142.528388
OMX Stockholm 300.41672
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!