Axier.se

För bättre aktieaffärer

Aktietorget


AktieTorgsdagen

Den 15 oktober har Axier tillsammans med AktieTorget, Stockontv, Affärsvärlden och Nordnet nöjet att bjuda in till en heldag på Nalen i Stockholm.

Möt företrädare för några av dagens och morgondagens mest intressanta företag och lyssna på faktafyllda debatter ledda av Affärsvärlden. Syftet med dagen är att investerare, media och analytiker ska få bekanta sig med ett antal av de intressanta bolag som finns på AktieTorgets lista.

Utöver företagens presentationer och de följande debatterna kommer det givetvis att finnas utrymme för era frågor. Anmälan görs på Nordnets hemsida

Kursinformation

Kursledare Nordnet, AktieTorget, Stockontv, Affärsvärlden och Axier
Pris Kostnadsfritt.
Förtäring Lunch, kaffe
Nivå Seminarium
Tid 08:00 - 17:00
Plats Nalen, ingång David Bagares gata 17, Stockholm
Kontakt

nordnetskolan@nordnet.se

 


Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax23.815443
HangSeng220.629219
OMX Stockholm 30-13.42242
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!