Axier.se

För bättre aktieaffärer

Kiwok


Välkommen att bli delägare i Kiwok Nordic AB (publ) - en Cool Vendor

Ladda ned memorandumet här!!

Investera med hjärtat - Var med i Kiwoks nyemission och hjälp bolaget att fortsätta kommersialisera dess verktyg för EKG-tjänster runt om i Europa

Potential

I Norden söker årligen cirka 900 000 personer hjälp för sina hjärtproblem. Vårdsektorn har kapacitet att ge 100 000 av dessa en fullvärdig vård. Med BodyKom Series, utvecklad av Kiwok Nordic, en EKG-tjänst som analysverktyg kan vårdgivaren diagnostisera upp till fem gånger fler patienter med samma personalresurser som idag. Ansvaret för faktainsamlingen kan med fördel överföras till primärvården.

 

Alla drar nytta av Kiwoks tjänst

Kiwoks nytänkande inom hjärtsjukvården blir till avgörande nytta för läkare och sköterskor som nu kan få ett bättre beslutsunderlag för att avgöra om patienten är frisk eller har behov av vård. Dessutom frigörs resurser för annan angelägen vård. Patienten säkras en adekvat vård och samhället höjer med detta produktiviteten inom hjärtsjukvården med upp till fem gånger.

 

Tilltalande affärspotential

Affärspotentialen är tilltalande hög. För BodyKom Series EKG-tjänsten i Norden är den minst 1 000 MSEK per år. Redan år 2011 visar Kiwok Nordics prognos en omsättning på 23 miljoner med en vinst på 8 miljoner. I Bolagets memorandum återfinner du fullständiga prognoser för åren 2009-2011.

 

Bli aktieägare du också

Vi inbjuder dig nu att bli delägare i Kiwok Nordic AB (publ). Aktieteckningen pågår 8/9 – 6/10 2009. Blir emissionen övertecknad kommer tilldelningen att fördelas efter anmälningsdatum.

Välkommen som aktieägare i Kiwok Nordic AB (publ)!

En Cool Vendor med tjänster i världsklass
Det välrenomerade analysföretaget i USA, Gartner Inc., har utnämnt Kiwok till en Cool Vendor inom telemedicinsektorn. Gartner anser att Kiwok levererar telemedicinska tjänster av världsklass.

- En Cool Vendor står för ett nytänkande när det gäller att lösa ett problem. I det här fallet gäller det analys av patienter med hjärtproblem
- En Cool Vendors problemlösning skall vara till stor nytta för patienten, vårdgivaren och samhället i övergripande mening
- En Cool Vendors nytänkande skall ha en tilltalande affärspotential

 

Informationsmöten

Vi inleder med en lätt förtäring. Presentationen pågår cirka en timma, därefter blir det tid för frågor direkt till bolagets ledning. Anmälan görs här!

Linköping, tisdagen den 15 september kl 18:00
Ekoxen

Västerås, onsdagen den 16 september kl 12:00

Örebro, onsdagen den 16 september kl 18:00

Uppsala, torsdagen den 17 september kl 18:00

Umeå, måndagen den 28 september kl 18:00

Malmö, tisdagen den 29 september kl 18:00

Göteborg, onsdagen den 30 september kl 18:00

Lund, torsdagen den 1 oktober kl 18:00
Ideon

Stockholm, måndagen den 5 oktober kl 18:00
Sveavägen 155

Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax23.815443
HangSeng220.629219
OMX Stockholm 30-13.42242
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!