Axier.se

För bättre aktieaffärer

Stingbet


Stingbet – kvitt eller dubbelt?

Under hösten 2008 skrev Axier om ett pokerbolag som vi trodde på. Bolaget som då hette FishnChips, har nu bytt namn till Stingbet Holding och växer i en rasande fart. Kundtillväxten, både organisk och köpta verksamheter bidrar till att vi väljer att titta närmare på bolaget igen. Att Stingbet dessutom arbetar med att kunna erbjuda sina kunder hela paletten av spel gör att vi ser utrymme för en uppvärdering. Att bolagets kundstock värderas till mindre än en tredjedel av vad dess konkurrenter gör är bara en av de triggers vi ser i Stingbet. Vi ser aktien som ett bet värt att ta.

Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax23.815443
HangSeng220.629219
OMX Stockholm 30-13.42242
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!