Axier.se

För bättre aktieaffärer

Astra på väg mot

AstraZeneca 1 047,40

AZN tog ett stort kliv uppåt under fredagen och noterade 1 063 kronor, som högst under dagen. Uppgången följde på att AstraZerneca kom med ett pressmeddelande att cancerläkemedlet Lynparza i kombination med abiraterone, hade en positiv effekt i fas 3-studien Propel. Beskedet mottogs starkt positivt och lyfte aktien. Toppvärdet 1 063 kronor under fredagen är nu den högsta noteringen under de senaste 14 månaderna. Trenden är stigande och vi har tidigare satt 1 055 kronor som ett viktigt motstånd. En stängning över denna nivå ger oss anledning att blicka högre i den långsiktigt mycket positiva trenden och bilden marknaden...[... läs mer]

Astra på väg mot

Ericsson tar sig ton

Ericsson B 100,86

Ericsson inledde sin uppgång från 95,58 kronor tisdagen den 21 september. Detta efter att toppen den 21 april i år kom in på 121,80 kronor.  En nedgång under 5 månader. Vi kan se alla 5 vågorna i nedgången, vilket ökar sannolikheten för att Ericsson nu inlett en uppgångsfas en tid framöver.  Nedgången blev som mest 26,22 kronor (-21,5%). Det ger oss nu anledning att sätta motstånden vid 105,20-106,00 kronor och 108,5-109,00 kronor. Den andra nivån blir aktuell först när en stängning över 106 kronor är bekräftad. 

Basinformation

[... läs mer]

Hur fungerar snabblån och vilka risker finns det?

Om du någonsin har varit i akut behov av pengar långt ifrån din nästa lön kanske du har övervägt ett snabblån. Dessa kortfristiga lån, som oftast består av mindre belopp, kan ses som en omedelbar finansieringskälla när det krisar. Men att låna pengar har ju också sina nackdelar.

Snabblån klassas som rätt riskabla alternativ för låntagare. Räntorna är oftast otroligt höga och därmed kan det bli svårt för den personen som lever från lön till lön att återbetala pengarna i tid. Men är du en av de många svenskar som inte har råd med en plötslig nödutgift kan ett snabblån kännas som ett bra...[... läs mer]

Läs våra senaste analyser
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax23.815443
HangSeng220.629219
OMX Stockholm 30-13.42242
S&P 5003.72579
OMXS 30
Mer om AXIER.SE
Axier.se är Sveriges mest kompletta analystjänst, varje vecka fyller vi på med mellan femtio och hundra nya analyser och texter, allt från teknisk analys på börsens största bolag, komplett med förslag på vilka Mini Futures du skall köpa och när. Axier är dessutom Sveriges ledande analysföretag när det gäller småbolag, vi har hittat flera av vinnarna långt före konkurrenterna.

Axier är ett av de främsta valen för de företag som gör nyemissioner. Utöver detta innehåller vårt analysarkiv också allt från ETFer, börshandlade fonder, råvaruanalyser från oss själva och externa skribenter som Guldcentralen och SEB. Med Axier behöver du inga andra analysbrev.