Axier.se

För bättre aktieaffärer

Många olika betalningslösningar för poker online

Spel online är en sysselsättning som har ökat i popularitet under hela 2000-talet. Tack vare teknisk utveckling kan vi nu koppla upp oss och spela nästan vart vi än befinner oss via våra mobiler. Ett av de populäraste spelen är poker. Poker online har varit populärt ända sen pokerboomen drog igång i början på 2000-talet och har sen dess behållit sin plats som ett av svenskarnas favoritspel. Nu betyder ju teknisk utveckling inte bara att spelen har blivit mer avancerade och tillgängliga. Det ger också nya möjligheter till att föra över pengar via nätet. Enkla och säkra betalningar är en förutsättning för att spel online ska fungera. Därför erbjuder de flesta aktörer många olika betalningslösningar.

 

Stor aktör lika med många lösningar

En enkel regel brukar vara att ju större leverantör av spel, desto fler betalningslösningar. En av de största aktörerna på marknaden är PokerStars. De erbjuder spel på både poker och andra casinospel. På deras sajt finns flera olika insättningsalternativ. På detta sätt ser de till att deras kunder kan föra över pengar på ett säkert sätt. Hos PokerStars finns till exempel Swish som ett alternativ. Denna innovativa uppfinning för att snabbt föra över pengar med hjälp av mobilnummer har verkligen slagit stort här i Sverige. Med hjälp av Swish är det aldrig några problem att kunna dela på notan eller betala för Blocket-fyndet. Swish kan dock endast användas för insättningar hos PokerStars och för uttag hänvisas kunderna till någon av deras andra lösningar.

Skrill

En betalningslösning som snabbt seglat upp som en av de mest anlitade är Skrill. Den finns så klart med på ovan nämnda leverantörs lista. Företaget bildades redan 2001, då under namnet Moneybookers. Tio år senare bytte de namn till Skrill. Den här digitala plånboken har idag miljontals användare världen över och den har även en lång rad företagskonton kopplade till sig. Även om tjänsten mest är utvecklad för att användas för transaktioner online så finns även en del fysiska butiker som accepterar betalningar från Skrill. Några av fördelarna med Skrill är att det är snabbt och säkert. De pengar du får in på ditt Skrill-konto kan du antingen föra över till ditt bankkonto, eller använda Skrill-kortet för att kunna ta ut pengarna eller handla med kortet som vilket annat bankkort som helst. För privatpersoner är det gratis att använda Skrill, dock kostar det eventuella kortet en mindre summa per år.

Säkerhet är viktigt

När du spelar poker och andra spel på nätet är det viktigt att du ser till att dina pengar hamnar där de ska. Om du spelar hos kända och betrodda varumärken ökar du säkerheten och minskar risken för att råka ut för bedrägerier. De stora aktörerna på marknaden är mycket måna om sitt rykte och därför anlitar de endast säkra och godkända betalningslösningar. Det finns ändå några saker du själv kan tänka på för att öka säkerheten. Börja med att se till att sajten du spelar på är genuin. Kontrollera att adressen i webbläsaren stämmer överens med sajtens namn. Se också efter så att det finns möjlighet att kontakta leverantören via en kundtjänst. Använd sedan en betrodd betaltjänst, och se till att det verkligen är den som du har kontakt med. Det finns exempel på bedragare som skapar näst intill identiska hemsidor för att lura av folk deras kortuppgifter. Många använder sitt betalkort för betalningar på internet och ett sätt att skydda sig då är att alltid ha begränsat med pengar på det konto som kortet är kopplat till. Andra föredrar att använda lösningar som Skrill och Paypal just för att slippa behöva blanda in kort- och kontouppgifter. Som en extra säkerhet kan du passa på att ta en skärmdump, bild av skärmen, så att du ser vad det är du har fyllt i om det skulle uppstå frågor och tveksamheter i efterhand.

Vi gillar att välja

Att de stora spelbolagen erbjuder flera olika betalningslösningar är ingen slump. Genom att kunderna kan välja sin favoritlösning underlättar det att föra över pengar. Om en eventuell spelare upptäcker att just den metod de brukar använda inte finns tillgänglig är det lätt att de surfar vidare in på en konkurrerande sajt. Därför har stora bolag som PokerStars, som nämns som exempel här ovan, alltid de senaste och mest använda betalningslösningarna tillgängliga för sina kunder. Det är en del av att skärpa sin konkurrenskraft gentemot sina konkurrenter.

Kommentarer
Namn:
E-post:
Kommentar:
 
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax23.815443
HangSeng220.629219
OMX Stockholm 30-13.42242
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!