Axier.se

För bättre aktieaffärer

Mycab International


MyCab

Missa inte möjligheten att boka en taxi när du flyger!

Nyckeln till bekvämt resande

Mycab International SA vision lyder ”Mycab förädlar den traditionella taxiresan till en fullvärdig reseprodukt som erbjuder affärsresenären kvalitetssäkrade, förenklade och mer kostnadseffektiva persontransporter.”

Den betyder att Mycab vill skapa en synergi med alla taxibolag i världen. Man ska kunna boka en taxi samtidigt som man bokar sina flygbiljetter så det står en bil redo när man lämnar flygplatsen.
Mycab är det första företaget som vill skapa ett globalt system för all taxi i världen. De är de första som har de medel och den logistik som gör det möjligt och får därmed alla de fördelar som ges av att vara först ut på denna lukrativa marknad.

Mycabs tjänster kan bokas genom antingen den researrangör som man väljer att resa med. Eller så kan man boka Mycab via telefon som är öppen dygnet runt samt givetvis internet. Detta har gjorts möjligt genom att Mycab har själva utvecklat sitt bokningssystem som de kallar Netsys™ V5. Detta ger ett unikt försprång och blir ett kraftigt verktyg för att Mycab ska bli det självklara valet för bekvämlighet.

Nu har Mycab international SA som är baserat i Luxenburg ansökt om att deras depåbevis ska bli noterade på Aktietorget. Detta görs i samtidigt som att Mycab genomför en nyemission

MyCabErbjudandet i sammandrag
Emissionsbelopp:
25.,67 Mkr

Pris per depåbevis:
0,20 kr

Teckningstid:
12 januari– 27 februari 2012

Värdering:
Pre-money 62,94 Mkr

Handel i aktien:
Mycab beräknar att första handelsdag på Aktietorget blir 8 mars.Mer information
 
Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax23.815443
HangSeng220.629219
OMX Stockholm 30-13.42242
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!