Axier.se

För bättre aktieaffärer

Jonas Forsman

Jonas Forsman

Jonas Forsman startade som teknisk analytiker för Stockpicker 1997 och var delägare i bolaget fram till 2008 men  skrev endast analyser för bolaget fram till 2000 då Jonas Forsman startade en egen analytikerverksamhet under namnet Axier Technologies AB som idag är ett drift- och ägarbolag.

Analysverksamheten ligger idag i bolaget Axier Equities AB med dotterbolaget Stockletter AB.

Jonas forsman har också startat, ägt och drivit flera andra bolag blnd annat systerbolaget Open IT i Örebro som bygger och förvaltar de plattformar som behövs för en framgångsrik analysverksamhet.

Idag ansvarar Jonas Forsman för affärsutveckling, administration och teknisk förvaltning av bolagen och dess plattformar.

 

Jonas Forsman når du på:
telefon: 073 - 506 33 00 
e-post : jonas.forsman (-at-) axier.se

Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax68.215260
HangSeng-221.928438
OMX Stockholm 30-15.82217
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!