Axier.se

För bättre aktieaffärer

AXIER:S TEKNISKA ANALYSER MED KONKRETA REKOMMENDATIONER

Denna tjänst är primärt till för dig som vill tjäna pengar på aktiv aktiehandel. Vi kan idag erbjuda tekniska konkreta affärsförslag både för dig som vill handla varje dag och för dig som vill handla på några dagar upp till veckors sikt.

För Dig som vill tjäna pengar varje dag rekommenderar vi vår produkt TEKNISK ANALYS - AKTIV och för dig som också vill tjäna pengar men slippa den intensiva börsbevakningen kan vi rekommendera TEKNISK ANALYS –WEEKLY. Dessa paket innehåller följande tekniska produkter:

TEKNISK ANALYS - AKTIV

+OMX-krönikan
En daglig krönika med analys av viktiga tekniska indikationer, intraday-motstånd och stöd för OMX. Publikationen avslutar alltid med en konkret bedömning av var vi tror att OMX skall ta vägen. Analys av 5 minuters diagram. Intensitet: Varje dag innan öppning.

+OMX-Aktie Rekommendationer
Varje dag publicerar vi flera konkreta rekommendationer på de 30 största aktierna på stockholmsbörsen som visar tekniska styrka eller svaghet. Detta är affärsförslag som dyker upp hastighet då tillfälle ges och man kan förvänta sig att de målkurser vi anger uppnås eller faller redan inom några få dagar. Ibland redan samma dag! Intensitet: Flera varje dag.

För dig som prenumererar på denna tjänst ingår självklart även den andra produkten TEKNISK ANALYS WEEKLY.

PRIS: 414 kr/ månad vid årsprenumeration (annars 475 kr/mån löpande)


TEKNISK ANALYS – WEEKLY
+OMX
En teknisk analys av OMX ur det längre perspektivet. Här analyserar vi den medellånga trenden för OMX. Analys av dagsdiagram. Intensitet: En gång i veckan.

+AKTIER
Teknisk analys över de större aktierna på Stockholmsbörsen. Även här analyserar vi de något längre utsikterna för dessa aktier. Intensitet: 2 gånger i veckan.

+INDEX
Tekniska analys över olika större index. Intensitet: 2 gånger i veckan.

+ VALUTA. Intensitet: 2 gånger i veckan.

+RÅVAROR. Intensitet: 2 gånger i veckan.

PRIS: 179 kr/ månad vid årsprenumeration (annars 275 kr/mån löpande)

Marknadsinformation
Namn+/-Senast
Dax68.215260
HangSeng-221.928438
OMX Stockholm 30-15.82217
S&P 5003.72579
OMXS 30
Vårt unika koncept
Medlemskap på Axier.se innebär inte att man tvingas binda sig till prenumerationsavgifter! Som enda leverantör på marknaden av teknisk analys erbjuder vi idag förutom prenumeration även Pay-Per-View och Kontantkort.

Axier.se erbjuder teknisk analys, statistisk analys och insider analys i de mest omsatta och mest spännande aktierna på börsen. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys, högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga.
Blir kund idag!